SUPERSWEET Live! presents Black Lips + Guests
สถานที่: นครินทร์เธียเตอร์ ถนนศรีนครินทร์ กทม.
วันที่: 28 มกราคม 2012 (18:00น.-23:00น.)
บัตร: 1200 บาท จาก Total Reservation

ได้เวลาประกาศผลวงเปิดงาน SUPERSWEET Live! presents Black Lips กันซะที หลังจากที่โครงการประกาศหาวง Best New Band Live ของเราต้องเป็นอันล้มเหลวไป จะด้วยเพราะน้ำท่วมหรือเพราะไม่มีใครกล้าลงประกวดไม่ทราบ เราจึงตัดสินใจว่าจะเลือกวงเปิดกันตามใจชอบเสียเอง โดยมีเกณฑ์ว่าจะเลือกวงที่พวกเราอยากจะนำเสนอ โดยไม่จำเป็นต้องมีสไตล์ดนตรีคล้ายกับ Black Lips สองวงที่ว่านั้นคือ…

Happyband
Happyband เป็นโปรเจ็คต์ดนตรีของโลเล ทวีศักดิ์ ศรีทองดี องค์ประกอบของวงนั้นมีอยู่หลากหลายอย่าง ที่ไม่ใช่แค่ดนตรี แต่มันคือเรื่องของการใช้ความคิดเชิงสารคดี ผสมการแต่งตัวแบบนัดมายกทีม และการทดลองที่แม้แต่พวกเขาเองก็คาดเดาไม่ได้ ว่าผลจะออกมาเป็นอย่างไร เขียนพล่ามคอนเซ็ปต์ไปก็คงเท่านั้น เพราะอย่างนี้ เราจึงต้องขอเชิญพวกเขามาทำให้ดูเองเลยดีกว่า!


Noah’s Tape
ที่จริงแล้ว นายโนอาห์ไม่มีตัวตนอยู่จริงในวงนี้ จะมีก็แต่เจสสิก้า เนย์ ที่เป็นทั้งคนร้องและแต่งเพลงทั้งหมดขึ้นมา และส่งต่อให้เพื่อนๆของเธอช่วยร่วมเล่นด้วย อาจจะเพราะดนตรีของพวกเขาเป็นอิเล็คโทร-อะคูสติก เมื่อเล่นสด เลยชวนให้เรานึกถึง Warpaint และวงในยุคแรกๆของค่าย 4AD ถึง Noah’s Tape จะเปิดเป็นวงแรกก็จริง แต่ SUPERSWEET สัญญาได้ ว่านักดนตรีวงนี้เก่งทุกคน และฝีมือไม่เป็นรองใคร


สุดท้ายนี้ สิ้นปีแล้ว SUPERSWEET ขอให้พวกคุณๆมีความสุข และมีทุกๆวันที่ดี 🙂
SS x

ต้องการข้อมูลเพิ่มเติมกรุณาติดต่อ live@supersweet.org


SUPERSWEET Live! presents Black Lips + Guests
Venue: Nakarin Theatre, Sri Nakarin Road, Bangkok
Date: 28 January 2012 (18:00-23:00)
Tickets: 1200 baht from Total Reservation

It’s time we announced support bands for SUPERSWEET Live! presents Black Lips. After shamefully folding our Best New Band Live Competition project (was it the floods or kids are just too timid these days?), we’ve decided to just pick the openers ourselves. This time there are no rules, just music we like and not necessarily music that is similar to the Black Lips. And these two bands are…

Happyband
Happyband is a musical project by Lolay – Thaweesak Srithongdee. This band is not just music but a model used to expressed intellectual ideas, they play dress-ups, each performance is an experiment that not even they themselves are able to predict the outcome. We can go on babbling, but we’d rather you witness this yourselves and fall in love with them, with us!


Noah’s Tape
There isn’t a Noah here, just a certain Jessica Nay – the soulful songstress with help from her friends that lend hands when performing live. Her electro-acoustic style strangely remind us of Warpaint and bands from the early 4AD era. These guys might be first on, but we promise you that their skills and musicianship are second to none.


Last but not least, it’s the end of the year y’all! SUPERSWEET wish you all the happiness in the world and the best days of your lives 🙂
SS x

For more information, please contact live@supersweet.org


Advertisements