SUPERSWEET New Band 2008: The Pity Party ก็เล่นงาน Concept Night Pt.1 กับวง Good Shoes ให้เรามาแล้วที่ลอนดอน!

SUPERSWEET กำลังตามหาวงหน้าใหม่ เพื่อจะมาเล่นเป็นวงเปิดให้กับงาน SUPERSWEET Live! presents Black Lips ในวันที่ 28 มกราคม 2555 

วงการดนตรีในบ้านเราถึงแม้จะเบ่งบานมากก็จริง แต่ก็เป็นเพียงสำหรับกลุ่มคนบางกลุ่มหรือดนตรีบางแนวเท่านั้น พวกเรามองเห็นว่าสิ่งที่บ้านเราขาด คือความสนใจต่อการเล่นดนตรีสด ไม่ว่าจะเป็นสถานที่เล่น หรือความสนใจของคนดู รวมไปถึงการสนับสนุนคนรุ่นใหม่อย่างแท้จริง พวกเรารู้ว่ายังมีวงดนตรีที่มีความสามารถอีกมาก แต่ขาดพื้นที่แสดงออก SUPERSWEET Live! ขอเป็นพื้นที่ใหม่ ที่จะสนับสนุนให้วงดนตรีหน้าใหม่ทั้งหลาย มีที่มีทางในการแสดงพลังฝีมือให้คนทั่วไปได้รู้จักและสนับสนุน

พวกเรามีความเชื่อว่าศิลปะซึ่งรวมไปถึงดนตรีนั้น ไม่มีคำว่าถูกหรือผิด มีแต่จะชอบหรือไม่ชอบเท่านั้น เพราะนั่นคือคำว่ารสนิยม ดังนั้นพวกเราจะคัดเลือกวงทั้งหมดที่ส่งมาด้วยเกณฑ์คือ ความถูกใจ ความเหมาะสมสำหรับงาน Black Lips และแน่นอน ความสามารถในการเล่นสด ทีม SUPERSWEET Live! และนักดนตรีที่เราเคารพชื่นชอบหนึ่งท่านจะเป็นคนคัดเลือก

สำหรับวงที่เข้ารอบจำนวน 5 วง จะถูกคัดเลือกอีกครั้งด้วยการเล่นสดต่อหน้าพวกเรา (แบบส่วนตัว) และวงที่ได้ผลโหวตเป็นอันดับหนึ่ง จะเป็นวงที่ถูกรับเลือก

 

วิธีการสมัครเข้าร่วมง่ายๆก็คือ

1) อีเมล์มาหาเราที่ demo [at] supersweet [dot] org ใส่ subject ว่า Black Lips New Band Live!

2) เขียนคำทักทาย / ชื่อวง / ปีที่ตั้งวง และลิงค์วีดีโอหรือคลิปเสียงของวงไม่ว่าจะเป็นเล่นสดหรืออัดในสตูดิโอ

3) วันสุดท้ายที่รับสมัครคือ 25 พฤศจิกายน 2554

แค่นั้นง่ายๆ ก็ถือว่าคุณเข้าร่วมการค้นหาวงหน้าใหม่ของเราครั้งนี้แล้ว!

 

วงที่ได้รับการคัดเลือกจะได้เล่น เป็นวงเปิดให้กับวง Black Lips เป็นวงแรก เวลาเล่นคือหนึ่งทุ่มตรง ของวันเสาร์ที่ 28 มกราคม 2555 ที่สำคัญที่สุดคือ วงจะต้องสามารถมาเล่นได้ในวันนั้น พวกเราจะมีค่ารถให้ 2,000 บาท (มากที่สุดแล้วจ้ะ เพราะต้นทุนในการจัดคอนเสิร์ตครั้งนี้สูงเหลือเกิน)

เราจะประกาศผลวงที่เข้ารอบ 5 วงในวันที่ 30 พฤศจิกายน 2554 และจัดการแสดงสดในอาทิตย์ที่สองของเดือนธันวาคมนี้

ถึงคุณไม่มีวง คุณก็สามารถช่วยเหลือกันได้โดยแปะลิงค์นี้ http://bit.ly/nMXpi3 ลงใน Facebook/Twitter ฯลฯ หรือส่งต่อให้เพื่อนๆและคนที่สนใจ เพื่อเป็นการช่วยกระจายข่าวอีกทีหนึ่ง

อ้อ! ลืมบอกไปอีกอย่างว่า นอกจากจะได้เล่นเป็นวงเปิดแล้ว ชื่อของวงที่ได้รับการคัดเลือกจะถูกโฆษณาไปตามสื่อวิทยุ โทรทัศน์ และแม็กกาซีนต่างๆ อีกมากมายด้วย

โชคดีจ้ะ 😀

SS x

————————————————————————————————————————————————————–

SUPERSWEET are looking for fresh new talents to play an opening slot at SUPERSWEET Live! presents Black Lips on January 28th, 2012

The Thai music industry is seemingly growing fast, but this is still work-in-pregress. What it lacks is the real enthusiasm in the live scene, there aren’t enough venues, interest and support for the new generation. There are many talented bands out there that haven’t been given a chance to prove themselves. This is something we’ve been pushing for for almost a decade now, SUPERSWEET Live! would like to be that platform to get these new bands out there for the world to see.

We believe there is not right or wrong in art, it’s a matter of taste and we will judge the bands based on our own taste and the suitability of the night’s line-up, but most of all, the ability of the band to perform live. The judging panel will be no one else but us and one of our favourite musicians (just so you can’t say we don’t know anything about music!)

The 5 finalists will be chosen to perform (in private) in front of the judges, the winners (one band) will go on to play the show!

 

Rules of the game…

1) Email us demo [at] supersweet [dot] org with “Black Lips New Band Live!” in subject line.

2) Write a short hello and introduction / band name / year formed, include a vdo or audio link of your best work (this could be a studio or live version.

3) Deadline is November 25th, 2011.

Easy peasy… Now you’ve entered our competition!

 

The winners will play the 7pm slot on January 28th, 2012. So please make sure you are available – THIS IS IMPORTANT or you will be wasting our effort and hog other bands’ chances. We will contribute 2000 baht towards travel costs.

We will announce the 5 finalists on November 30th, 2011. The live judging will happen sometime on the second week of December this year.

Even if you don’t have a band, you can still help support the music scene by pasting this URL http://bit.ly/nMXpi3 on your Facebook/Twitter etc. or just simply pass it on to your friends who might be interested, you know, just to help get the word out.

Oh… apart from this amazing opportunity, the winners will have their name mentioned on the radio, TV, mags and websites. Get ready to be the Stars!

Best of luck! 🙂
SS x

Advertisements